Има скандал, който пропуснахте, заяви пред журналисти в Народното събрание председателят

...
Има скандал, който пропуснахте, заяви пред журналисти в Народното събрание председателят
Коментари Харесай

Пеевски: Проруската партия „Възраждане“ оглави контрола на спецслужбите, това е най-големият скандал

Има скандал, който пропуснахте, съобщи пред журналисти в Народното събрание ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски. " Проруската партия „ Възраждане “ оглави контрола на българските спецслужби, това е най-големият скандал. Не знам за какво и сътрудниците от евроатлантическото болшинство изобщо не го разясняват. Застрашена е нашата национална сигурност ", акцентира Пеевски, визирайки поемането на председателството на парламентарната комисия за надзор на службите от представител на „ Възраждане “.

Тази партия, която работи срещу българските ползи, да оглавява нашите спецслужби, това е отблъскващ пробив в нашата национална сигурност, настоя Пеевски, представен на уеб страницата на Движение за права и свободи Председателят на тази комисия има достъп до най-секретна информация в страната и това никой не го вижда. Това не мога да го схвана. Това е абсолютна  наша неточност, което го признаваме, акцентира ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи.

Настоявам незабавно да вземем ограничения по този случай и управлението на Комисията да се промени. Още през днешния ден ще изготвим корекция в правилника на Народното събрание и ръководителят на тази комисия да се избира съразмерно, а не ротационно, изясни Пеевски.

Делян Пеевски съобщи, че определените за членове на Конституционния съд Десислава Атанасова и Борислав Белазелков са били подкрепени от ДПС още като оферти и че при гласуването в пленарна зала са получили цялостната поддръжка от Движение за права и свободи. За продължителността на мандата от девет години, Пеевски изясни „ Така са решили нашите адвокати, по този начин сме го изготвили, считаме че те са прави “.

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР